Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo se nesto treba zavrsiti da bi se upotpunio naziv tranzicija. mi smo jos uvijek u zivom blatu ...zivi .. i ovo je vise regresivni postupak kod nas nego progresivni...mi se vracamo plemenskim zajednicama i srednjem vijeku
Ovo se od mog pamtivjeka zvao most na Skenderiji a Eifelov most su prozvali ovi novopeceni
Slika 11. Sandzo bari trebu na izložbi.
@LijepiMeho kako znaš da je Sandžo?
Vidi se da šošon (sandžo) iz aviona, pun nam grad ovakih debila
Okupljeni građani, još jednom su iskazali kolektivni umjetnički duh, spotnano uzvikujući; Halo, slikar, naslikal se š'a, ba... I tako, uz evidentan umjetnički naboj, otvorena je još jedna multimedijalna izložba fotografija po kojoj je naše drago sarajevo već postalo prepoznatljivo u kulturnom svijetu.
@MukiNeLaze. Imo je ovaj komentar i prvi dio, ali ga novinarski stručnjaci sa Klixa obrisaše.
mozda nisam umjetnički prosvijetljen ali ovo sve neki zgubidani bavi li se iko u ovoj državi konkretnim stvarima
tipični Bošnjo kojem je svaka izložba "gubljenje vremena", ništa bez krampe i lopate
jedino sto mi se ovde dopada je mala sa 11 slike