Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibro Spahic, bivsi Komunista, Socijalista, od osnivanja Sarajevske Zime, u tadasnjoj SFRJ, se uvalio u fotelju po politickoj bazi. I muze je od 85pete. Ibro, ba, sjasi malo, i pusti SDA(ovce) da se i tu uvale.
Direktor Ibrahim Spahić. Je li to onaj Ibro što je na predizbornim skupovima govorio da mladim treba dati šansu. 1952. godište (67 godina) i još radi. A u penziju se ide sa 65 godina. Kad je neko rođen gladan ne možeš ga najesti.