Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsurd je da ljudi planetu trebaju spasiti od sebe samih. Zapravo, toliko je "poganog" svijeta, da ovi što nešto i rade teško mogu sanirati štetu, jer među njima i raznih "glumaca" koji više palamude i prave dramu oko svega umjesto što konkretno rado samo da bi iz nekog fonda izvukli koji euro, marku, dolar i sl. Planeta se sama obračunava s uljezima. Zagađuješ? Pošalje ti oluju, sušu, jaku zimu, UV zraku i sl. Rušiš, bušiš nekontrolisano, malo te strese itd.
ova 3 komentara prije mene samo pokazuju koilko smo mi izgubili vjeru u system.. da ne vjerujemo ni kad neko djeciji ctrtez izabere kao najbolji da nije namjesteno... dovoljno govori gdje smo I sta smo... zalosno.. a I dalje bosnjosrbinhrvat se takmici I busa u prsa ko je bolji pravovjerniji ovoono a ne vjerujemo kad nam djeci crtez izaberu da je to regularno
Memo Haljevac na aparatima