Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I s moje strane bravo za raju iz Jelaha! Ustrajali ste iako je znalo biti pravo teško. Nadam se da ćete ove godine rasturiti!!! Samo naprijed!
Ovaj festival ima najdužu tradiciju u BiH, problem za velike kompanije je što se nalazi u maloj sredini. Bio sam 2008. godine kad je Van Gogh gostovao. Odličan i ogroman plato pored rijeke, koji može primiti preko 5000 posjetioca. Medjutim, zbog malog interesovanja donatora festival vec 9 godina stoji u mjestu.
Ovo se godinama odrzava, samo nije imalo vecu medijsku paznju u Sarajevu. Prije par godina mislim da je bio Van Gogh kao spec. gost. Bitno je da se siri i napreduje i ujedinjuje mlade ljude sa idejama bez obzira na spol, boju koze, vjersku ili nacionalnu pripadnost.
Svaka cast... ovoakvih dogadjaja treba Bosni.. ;)
Bravo Tešanj, bravo JELAH, ovi momci znaju šta rade. Sve čestitke!!