Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno je pametnije da se napravi muzej NEKOM RAT A NEKOM BRAT, pa kako neki iz rata izlaze sa vrećama para i zlata, dok ovi ostali izlaze sa gaćama na štapu.
Ne treba muzej evo smo u muzeju iz razloga, što smo se svi vratili u srednji vijek u idile vjera, nacija, bandi, begova i gazda, lopovluka, pa smo se posrbili, poturčili, kame opasali, zakrabuljili sa hiđabima, zabradatili i štaš bolje.
Godniama, decenijama zive i opstajali su na priči "mi smo zemlja tek izasla iz rata", tokom izbora probude traume ratnom retorikom, sireci strah od tamo nekoga sabijaju svoje naci korpuse, a kad sva ta priča treba da dobije nešto više od puste riječi - onda se prave budale.
Glupost mislim da je nakon 20 godina dosta vise sa tim glupim ratom bolje muzej u vezi grada u tom periodu a ne oko dece dajte bre pa ta deca nisu videla nikakvog srpskog vojnika
pa njihova djeca su imala lijepo djetinjstvo u inostranstvu, a oni u podrumu u BIH. Kad su iz podruma izišli morali su izvršiti hitnu operaciju očiju zbog šoka.
bake nije kriv ! :D
to je ta sda koja voli rvi demob borce i rat
Evokacije na stradanja tijekom oružanog građanaskog sukoba, i ne mere se baš nazivaiti, obogaćivanjem kulturne i turističke ponude grada. Nako realno.
kao da nikad niko u istoriji nije ratovao do bošnje.alllloo batalite više sa mračnim sjećanjima