Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
booosnjoookci bimogli imati jos ovakvih muzeja. 1. muzej tampona i ulozaka za menstruaciju iz doba rata 2. muzej neopranih gaca iz doba rata (eksponati su i dan danas na boosnjooocima samo treba odvojiti hiltijem) 3. muzej svercovane robe tokom rata 3. muzej odrubljenih srpskih glava ...
ne daj bože više ikad da se desi
@SelamIzPodrinja Kako ide? Da li vam Šaja valja AK za soma KM a PM za 4.000 kao 1991?
Ko puca minuse, najebem mu se familije uže i šire u usta
@zamalopenzija Napuši se orangutanu ograničeni
Koji si, bošnjak ili bosanac?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo ne upadajte u zamku da se samo u Sarajevu dogodio rat, napravite muzej djece BiH
Pa zvace se "Muzej ratnog djetinjstva". Nece se zvati "Muzej sarajevske djece u ratu". Ovakav muzej i treba da je u glavnom gradu BiH. I svaki roditelj koji priziva rat i zeli ga, neka ode sa svojom djecom ili unucima u ovaj muzej i neka se doooobro zamisli.
@starbuck sve je to fino samo znas i samo kako na kraju zavrsi i nisam rekao da su nesto vec uradili vec da ne rade te stvari
Koliko neko mora biti ograničen i pun mržnje da puca minuse na ove komentare. Ne dao Bog nikome, stvarno prejadno.
ako zelimo sacuvati istinu zbog buducnosti...sva sjecanja na ratzapisano, osta se moraju staviti u institucije (muzeje), jer samo ono sto je je. Treba se ugledati na jevreje koji su sagradili centar holokausta "Simon Vizental" koji ce govoriti o tome dok traje svijet. Svu memeoriju na rat staviti u muzeje a maknuti je iz drustvenog zivota (televizija, dnevna politika) jer treba gledati u budućnost.
o jbmti tastaturu i majku...ne mogu ponovo jbga
Svaka čast i da se nikada ne zaboravi i nikome ne ponovi !!