Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto su prevodioci članka zaboravili staviti link na stranicu, oni koji žele vidjeti ovu kolekciju neka posjete https://collections.louvre.fr/
Mah, ovaj Louvre je nesto sto treba posjetiti barem jednom u zivotu. Inace komotno mozete odvojiti cijeli dan za razgledanje Louvre i to da krenete rano ujutro cim se otvori jer kasnije budu guzve.
Prosao sam dosta, medjutim Louvre je nesto najbolje sto Europa ima.
đe link klikše
Mogli ste link staviti.
80.000 njihovo, a 400.000 pokradeno. Tipični kolonizatorski muzej.
kaze mi jedna SDA dosljakinja volila bi otici u Pariz da upozna Mona Lizu
Cuj SDA dosljakinja? A sta si ti? Ti si sarajevska « elita » cija je baba isla 1945 iza partizana i ulijetala u tudje kuce i krala sve sto je mogla ponjeti?
gooUser1613378353 Moj pradjed dosao iz turske u sarajevo, davao vrecu brasna za promjenu vjere. Jos u knjigama stoji da su redovi bili ogromni. Sada ti moooosnjoooki pokusavaju se igrati drzave a vole ukrast vise nego ista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pornografija može online, muzej teško.