Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JAJCE=BOSNA=ANTIFASIZAM=CIVILIZACIJA...!!! JAJCE JE BOSNA ZAUVIJEK i PONOS BOSNO VOLIM TE...!!! BIH4EVER...!!!
Balavče, da nije bilo zasjedanja AVNOJ-a, ne bi ni BiH danas bilo.
Ova vijest svrstana u regiju Travnik i okolica?! Daj molim te, ako se Jajce svrstava u okolicu nekog grada, onda to jedino može biti Banja Luka. A ne neka prčija poput Travnika.
\"Radili smo, radimo, radit cemo jos Druze Tito, kunemo se, pobjedit cemo
Kakvi crni predstavnici ..da procitate svedocenja iz tog doba ..to niti su bili predstavnici naroda niti ih je bilo dovoljno da mogu da donose odluke a oni koni nisu bili komunisti se pokjaali sto su dosli jer je sve bilo podredjeno komunizmu i Titu
One sekunde kad je Tito slagao narodu da smo Slaveni bez ikakvih dokaza i na kraju se dokazalo da ustvari nismo Slaveni, tog dana njegova taktika je bila jasna, i da je to megalomanska taktika brisanja nekolike starosjedilacke Evropske drzave kao na primjer Bosanci. A potvrdio je svoj hinjski potez kad nije priznao Bosanski jezik, dok prvi rijecnik od svih naroda u Jugoslaviji je bio Bosanski. Zbog toga, Jugoslavija se morala raspasti. Srbi i Hrvati ni u nocnim morama nisu zamislili da ce Bosna biti priznata, sto bi znacilo da su Srbi i Hrvati porazeni a mali Bosanci ustvari pobjednici proslog rata.
cuj \"gotovo sve je isto\" a dolje kaze \"Od ranijeg bogatog muzejskog fundusa, koji je u ratu uništen i pokraden, danas je vraćeno svega deset posto.\"
Kada govno pomisli da je parfem...Ovaj kreten sigurno nikada nije otišao u Potočare, ali su mu puna usta Srebrenice. Nema pojma o (presudnom) značaju 2.zasjedanja AVNOJ-a za današnji status BiH, a našao se je da palamudi. Uvijek se bagra probija u prve redove/safove, pa to ti je...Nažalost.
@ antonov - mrš žoharu ruski, \'bo ti balavac majku četničko-partizansku koja te okotila, u kući ti Srebrenica bila! Smrt komunizmu/fašizmu!
Ko se još ovim ponosi i ovo slavi, Srebrenica mu u kući bila. Smrt komunizmu/fašizmu - Viva Bosna Libre!
Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest. Rod prastari svi smo, a Goti mi nismo, Slavenstva smo drevnoga cest. Tko drukčije kaže, kleveće i laže, Našu ce osjetit\' pest.
bila! bas je bilo zadivljujuce:)
Ovaj vodopad u Jajcu bi se mogao malo bolje srediti, lijepo je ali izgleda kao dzungla sa ovim zbunjem.
Ah, kako sam nostalgičan. Dobra stara vremena... ko da je juče bila 1943., ma ko juče...
Sta ima na Zrću ba?? Stavite nam slike kur.vi i bildera iz akvarijusa pls!!