Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno pojedini poput Zida crkose od zavisti i zlobe, ocito je mediokritet iz pozorista kojem smeta svaki uspjeh bh teatra, nasih pojedinaca i uglednih umjetnika. Tvoj komentar odrazava duh sredine u kojoj sve posmatras kroz provincijsku optiku, gdje je moguce ta logika ja tebi, ti meni....u ovom slucaju bas je to zajebano dokazati jer covjek obisao sa svojim predstavama cijeli svijet od Afrike do Amerike.
E, Dino tako ti to radis, selektor MESSA iz Trsta, pa onda te isiti selektor pozove u Trst na Festival! Ruka ruku miluje, jadno Dino jadno!