Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas mi je bila draga ali kako se pocela saradjivati sa ovim smradom emirom zgadila mi se
za pare sto da ne
cuj ofucala se, zeni 52 godine hahahahaha kakvi ste vi debili ja ne mogu da vjerujem, a poseban je razlog zato sto se druzi sa kusturicom hahahaha kakav ste polusvijet
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bila jednom jedna Monika ...
@JameeesuDin Pisi srpski,da te svi razumemo.
@Muha9941 Nemoj tako o svom saplemeniku.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
One of the most overrated female celebrities. Seriously, zaista ne kapiram silnu opčinjenost M. Bellucci... Realno gledano, dotična izgledom nije ni do koljena npr. Catherine Zeti Jones. Ili Sharon Stone. Pogotovo Sharon Stone. :)
Znao sam da ce prvi komentar koji je napisan biti uperen protiv Monice .Stvarno smo mi djubrad i licemjeri nevidjeni ,bas kao i oni kad je kod nas slicna situacija. Glupani jedni nepismeni ,ta zena je profesionalac .Ona se zna s Emirom toliko godina i kakve veze ima sto je snimala s njim . Sad bi mi nju kamenovali kad bi dosla u Sarajevo ,eto kakva smo mi bagra. Ne interesuju nju nase gluposti zbog kojih se koljemo ,zena radi i zaradjuje .
''Tokom susreta, italijanski ambasador Ðuzepe Manco uručio je režiseru Emiru Kusturici odlikovanje "Nosilac ordena Italijanske zvezde", koje dodeljuje predsednik Republike Italije. http://www.informer.rs/vesti/politika/120731/PRELEPA-MONIKA-KOD-VUCICA-Premijer-primio-filmsku-divu-slavnog-reditelja-Emira-Kusturicu
@roger, odluci siptari ili albanci ili ides po starom milosevicevom politikom: siptari separatisti i posteni albanci, monica je site familije Belushi, pozntih americki glumci(jim och john) albanskog porijekla, njena porodica iselila iz albanije negdje u 16-17 stoljecu od invazije osmanlija.
slusaj, boli me qurac odakle je - citav svijet je smatra Talijankom, sigurno ima Talijanksu facu a ne siptarsku - ime joj je Talijansko, ukus joj je Talijanski - nema ama bas nista siptarsko.
Da li ce i Vucko promijeniti kosulju i umit se ko i Nemanja sto je uradio da je doceka u stilu?
...žena raskošne renesensne ljepote i "monalizinske" zagonetnosti u izrazu lica. da je živila u srednjem vijeku, talijanske bi kneževine ratovale zbog nje. btw, prošla bi kroz viktorijine anđelice ko vruć nož kroz puter.
Ne treba mrziti ljude koje zavide, oni priznaju da si bolji...
Kosta pousis nam se dosta ;)
...popusi nam dosta*
Samo im i ti jos trebas
uhh, dobra je i sa 52 godine na leđima.
zar ovaj jos koristi ime emir? zar nije postao nemanja?!
@Roger koje droge koristis bolan, uzivaj u svom laprdanju i smradu, radi spoznaje monica je albanskog porijekla, za vicica kazu da mu je babo albanac, joj dobro je spahija reka sve se vrti oko albanstva
za vas siptare i Barack Obama je Albanac. I Nelson Mandela. Ajde ne kaki ovdje
E, stvarno ovdje ima bolesnika, ali kronično oboljeli od ljubomore i od uvjerenja da samo oni imaju pravo napadati ljude koji nisu ni malo krivi zbog situacije u kojoj se vi bolesnici nalazite...
Emir je pravi srpski cigojner. Slika i prilika djikana.
@Covjek2017 Poznat u svetu kao i mnogi Srbi.
Covjek2017 Tisina mudjikane!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
meni se nije ofucala☺