Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo da se istice znacaj fotografije kao umjetnosti,mislim da su ovakvi konkursi za talentovane mlade ljude odlicna prilika.Cestitke za pobjednike ovog fotokonkursa!
Drago mi je da su ljubitelji fotografije imali priliku da izraze svoju kreativnost i da su najbolje fotografije koje ce ostati kao svjedocanstvo ovog vremena nagradjene sto je i dodatni motiv za pobjednike da se nastave baviti fotografijom.
Svaka cast svima koji su ucestvovali u ovom interesantnom projektu i cestitke pobjednicima na odlicnim fotografijama,lijepo da se na ovaj nacin mladi ljudi poticu na bavljenje fotografijom.
Zgodne cure te čekaju --- Hotsial.Com
Mladi su zaista pokazali kreativnost, prave ideje. Mislim da se fotografijom najvis moze prikazati emocija, senzibilitet i sve ostalo. Svaka cast nagradjenim.
Lijepe fotografije nazalost nastale u ovoj nesreci koja nas je zadesila, ali svakako umjetnost je nesto sto najbolje moze prikazati ovakvu situaciju, a medju najboljim pokazateljima je i fotografija.
Fotografija je umjestnost koja kod nas u Bosni i nije razvijena, ovo je bas bila divna prilika za sve one koji vole fotografiju da se pokazu.
Mladi su putem fotografija pokazali senzibilitet, maštovitost i originalnost u ovim zatvorenim vremenima. Pokrovitelj fotokonkursa bila je Općina Centar Sarajevo.-Nema se tu sta vise dodati.Sve je receno.
Super radovi.Mastoviti,originalni i zanimljivi.Pohvale za organizaciju,cestitke za ulozeni trud i napor
Bravo za sve vas koji ste ucestvovali.Jer,nije bitno pobijediti,bitno je ucestvovati.To nas od malena uce
Mastovitost je proradila kod nase omladine i kao krajnji rezultat imate ovako divne fotografije.Svaka vam cast omladinci
Jako mastovito i dosjetljivo.Cestitam svima koji su ucestvovali
Slike su jako originalne i sve pohvale za trud i kreativnost
Odlicbe fotografije. Mladi zasluzuju da budu nagradjeni za svoj trud
Cestitke dobitnicima nagrada, svaka cast na ideji za ovu aktivnosti I na ulaza oh prilici mladima da pokazu svoju kreativnost.