Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužno je vidjeti sta su nam sve zatrpali i pokusali skriti, kako su olahko povaljali tudje mezare. Sve pohvale za ovaj projekat studenata arheologije i historije sa univerziteta u Sarajevu i opcine Centar Sarajevo, nadam se da ce umjetnine koje su pronadjene dobiti svoje mjesto u nekom od gradskih muzeja.
nek sam čuo i za riječ "OLAHKO" :)
@nenadjebivi Tezak si ti pacijent izgleda druze!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Treba Beograd prekopat sta bi tamo sve nasli jbg od 270 dzamija ne osta nista, genocud izmislili prije 200 godins nisu svabe prve bile vec djikani:)))
@zoranzoranovic kako su srbi bili dobri kad su ih evropljani protjerali sa ovih prostora, samo su ih trebali protjerati na karpate odakle su i dosli
@zoranzoranovic jos da si ti srbin,ti si bosanac hajvanu........vjera je licni izbor,hahahahah
divna saradnja
Svaka cast za pruzenu priliku studentima, i nadleznima za projekat koji se provodi.
Svaka cast za pruzenu priliku studentima, i nadleznima za projekat koji se provodi.
Sto ti je zivot. Danas te ima sutra te nema... POJITE DUSE DOBROTOM I PLEMENITOSCU, A PRODJITE SE PAKOSTI I ZAVISTI.
Vjerujem da ce i taj arheoloski park pooozitivno doprinijeti i uljepsati nasu opcinu ...
Ja bih na ovom mjestu izgradio jednu dzamiju (velicine kao aja sofija) realno treba nam toga, sta imamo od arheoloskog nalazista
@zoranzoranovic pravoslavni hram kojeg muslimani nisu rusili, kao sto nisu ni u prethodnom ratu rusili tudje hramove, za razliku od vas stoke koji ste rusili od mezarluka, dzamija, crkvi i svega sto nije cetnicko i srpsko. Jel to ta vjera? Unisti zapali sve sto nije pravoslavno, a o juznim srbima da ne govirim oni su prilika za sebe. Daleko ste vi od civilzacije.
ako niste našli Kuran star 500 godina džaba ste kopali
U BiH svi kopaju osim arheoloskog zavoda i udruzenja Panteon. Oni su zaduzeni da brane raji da traze. ma ko komunjare. Zavrsi malo skole i konta citav zivot ce mu biti trljaj fotelju,citaj knjige i to je.Nema jarane dok ne zaprpis malo pod zemlju. U Srebreniku nadju oruzje staro preko 2000 godina. malo na TV i to je. Umjesto da idu odmah tamo da traze.
ove crvenokose su vatrene uradio bih ja na njoj par nalaza i iskopavanja
jesu
Dobar projekat, dobar angazman.. Studentima znanje i iskustvo, gradjanima uredjenje jos jedne povrsine za uredjeniji centar grada.
Lijepo je vidjeti da su nasi studenti dobili priliku da ucestvuju u konkretnom projektu koji ima veze sa njihovim obrazovanjem sto je danas rijetkost. Respect!
Bil bi lijepo da se tu opet izgradi džamija :))
ocekujemo krajnji rezultat, i izgled.. Smjer u kojem se sada ide, vrloo pozitivno!