Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo neka se mladi druze
Je li ova Tanja šćer Sergeja Trifunovića?
Dvije nagradjivane knjizevnice spisateljice su svoj knjizevni spisateljski rad predstavile publici u Narodnoj knjižnici biblioteci Srbije i tako malo promicale promovisale knjizevnost i prijevodjenje prevodjenje knjiga. Oh yeah, good ol' Bosnian :-)
@SvetiPerun Za sve one u Bosni kojima je rijec biblioteka nova i nepoznata, tu je stara bosanska rijec "knjiznica" koju svi Bosanci koriste od davnina. Sad nam je najzad jasno znacenje te misteriozne ustanove Narodna biblioteka Srbije. To je nesto kao nase bosanske narodne knjiznice :-)
TREBALE SU POVESTI SA SOBOM DZEVADA JAHICA DA SRBIJANCIMA PREDSTAVI NOVI BOSANSKI RIJECNIK
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jbo vam bg mater,on nam je svo zlo i napravio
@SvetiPerun a sta to valja?
@SvetiPerun hahaha prave kazes ;D jbg ja znam za onu staru vlahinje se kunu u obrezanu cunu ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
volim književnost.