Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je sto sadasnja direktorica nije clan nijedne politicke stranke pa vam je najlakse po zeni bez politicke pozadine. Tuzno na sta smo spali, prava borba, srce i umece vise nisu bitni. Bitna je politika i to da ovi radnici, koji su tuzili nemaju skoro ni srednju strucnu spremu , imaju platu od preko 1 300 km a zele jos vise. Ali sprema se kraj tome veoma brzo i lose ce zavrsiti lazovi zapetljabi u korupciju lose i tamne politike . tik tak tik tak 😉
Ovo sve sto pise u clanku je laž od strane Nijaza Durakovica bivseg direktora koji je zaduzio filmski centar. Zora Dujmovix ministrica je ucjenjena da unisti filmski centar, Zdenko Čarbrilo9 HDZ, cija je supruga ta koja takodje iznosi neistine kako bi svrgnula direktoricu koja je preporodila centar.
Ovo je jako bitano životno djelo žute štampe naših sugrađana koji o filmu znaju nikako, no ipak rade u filmskom centru. Previše su stari da bismo pričali kako su dobili poslove tamo. Ali ne znamo zašto ne rade svoj posao nakon modernizacije centra i uspostavljanja poredka rada. Korištena literatura u članku savršen je dokaz o podjednakoj sposobnosti političara kada je riječ o modernizaciji i evoluciji čovječanstva. Potrebno je da čovjek bude fleksibilan, inače pukne.
Navedite bar jednu državnu ustanovu, instituciju, udruženje ili slično a da posluje zakonito. 😏
takmiče se ko će više ukrasti
Nisi ni procitao tekst a vec znas da je neko nesto "ukro"
pogledaj ko su direktori
Ludnica živa...
Bravo Mija :)
Cuj nemaju plate 6 mjeseci pa ljudi idite na Biro i trazite novi posao jer svakako fali radnika ali necete jer kod privatnika treba zaraditi platu i nema izlezavanja i ispijanja kafa i izlazaka na pauzu. Zato vi necete da napustite posao za koji ne dobijate platu jer vam je dobro,nema drugog razloga.
Radio sam kod privatnika i vjeruj mi bolje je cekati u drzavnoj sluzbi platu 6 mjeseci nego imati redovnu kod privatnika, toliko od mene
Kakve lazi i podmetanja HDZ Srpkinje Zore Dujmovic 😂