Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za fanove iznad. Zbog velike potraznje za mojim prirucnicima, nazalost trenutno nisu dostupni u prodaji, ali su porucene nove kolicine u stamparijama. Hvala na podrsci. Seminare na gore navedenu temu odrzavam po potrebi.
Selmo, de mi reci Allaha ti kad ti izlazi ovaj bestseller \"Likvidacija ratnih zarobljenika i trajno uklanjanje dokaza\"? Hvala unaprijed.
Sta ce ovaj sa bradom i kapicom na promociji politike izdaje i prodaje muslimanskih interesa.Prevrtaneri ........
imali u knjigama šta o JOKSu i njegovim strašnim dečkima iz Bugojna Selmo Selmo samo štampaj imačeš šta čitat u pržunu
Cikotić je upropasti Ministarstvo odbrane. Tri komponente saka vuče na svoju stranu i sve žele da prevare. Nikakvog uspjeha nisu postigli, generali nekompetentni, imaju plaće po 5 hiiljada maraka, tri hiljade više od najbližeg čina. Stalno putuju i stalno su na dnevnicama. Stalno djele novčane nagrade u velikim iznosima generalim, a ostalim ako dobiju neku siću. Ministrovi pomoćnici sve sami penzioneri nije zaposlio nijednog mladog sposobnog čovjeka nego SDA lopove i zabušante. Tako njegovi pomoćnici, kao što je Polimac, primaju i penzijui plaću, protiv zakonito radi po ugovoru o djelu. Cikotić je do juče po Sarajevu hodao u trenerci, a sad je kobajagi doktor nauka. Doktorirao je kod korupiranih profesora koje je koa i njega promovisala SDA.
Pa sto bolan DOKTORE dozvoli da cistacica i konobar u MO i drugim drzavnim institucijama ima veci koeficijent od jednog vojnika i podoficira koji ima preko 20 godina radnog staza ili jedan policajac koji je tek poceo raditi, a kao hocemo u NATO jel....
Dr Cikotic je jedan veliki profesionalac.. Svaka cast..
Pitanje za prof Cikotica: hoce li biti kakve prakticne nastave?
kada skracenica sadrzi prvo i zadnje slovo skracivane rijeci, onda ne ide tacka iza nje. znaci nema tacke iza dr i mr
Piše li i u jednoj kako je s mlaćom pomlatio bugojanske Hrvate? Ako nije, trebao bi.