Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad zakljucaju opet nas molim te klixe obavijesti
samo mi nije jasno kada je u pitanju prosperitet pare i ostalo kaze Sarajevo vrh, ekstra...uvedu akcize svi kukaju kako hljeba nemaju . Pa onda kultura ovo ono. Ubacite sise tocenu pivu i Acu Lukasa pa ces vidjeti prometa. Jednostavno trebamo da rsscistimo kakvi smo mi i tek onda mozemo dalje.
Baba s' dobrinje: Nema vise mikseja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Normalno da će propasti kad je ovaj isti Denis kao "menadžer za ugostiteljstvo" neljubazan lik skroz. Platiš ulaz ne možeš izaći i ući nazad, normala stojiš piješ pivu kaže lik pomakni se zato što ja tako kažem, izbaci vani skroz finu raju što se pobuni za nešto što je platio....elem kreten mrtvi...samo napiši care gdje ti je sljedeće radno mjesto da ne dolazim tamo
Menager svega i svacega, a sve na kraju propadne... Bolje da se vrati muckanju koktela
Kao da se nesto bitno zatvara, fegetizam nema mjesta u ovoj drzavi.
Pretjerano mnogo ste se nafurali na alternativce kojih em sto nema, em sto su oni pretjerano nafurani pa im sve dosadi nakon par sedmica. Ne mozes praviti evente da budu za raju samo "koja zna", to su under partye koje moze izdrzat London, Paris itd... a Sarajevo nikako. Pored toga, mislim da se ovdje ne radi ni o kakvom gubitku novca i dubiozi vec o opasnom pranju para...
Decko koji je vodio posao u mixer house , nije imao veze o zivotu. Toliko je bio preporentan i kurcevit kao da je zajahao boga. Nisam ni slutio da ovo nece uspjeti.
valjda si htio rechi da nisi ni slutio da che ovo uspjeti
Postoje neka prvila u businessu, Prvo da trebas imati plan poslovanja bar za godinu dana ( i novac naravno za poslovanje ) koji če opravdati tvoj ulazak na tržište. Dalje, računi i režije se moraju redovno plaćati i nije mi jasno da su za tri mjeseca napravili toliko dug. To znači samo jedno da su bili neozboljni na ovako jednom osjetljivom tržištu. Ako su zasnovali posao na nečijim obečanjima onda to dodoatno govori o neozbiljnosti.
otprilike, ovako zvuchi pravdanje za pola miliona duga: reko nam je Hilmo iz opshtine pomoc....a i Zijo iz mjesne je reko pogurat... eto, golemo nas nisu pogurali, a rekli su...
Da su ubacili nargilu to bi bio pravi posao .. ne prate trendove 😂😂
NIje uspio u Beogradu a da uspije u Sarajevu....
Sarajevo je imalo trajvan prija Beograda, lol
Za tri mjeseca 500.000KM duga?!?! WTF
Zasto klix.ba daje ovoliko prostora ovom dogadjaju? Da li na ovaj nacin pokusavate reketirati drzavne institucije stvarajuci im pritisak i kreirajuci negativno misljenje javnog misljenje radi jednog privatnika? Misljenja sam da nije izostala podrska institucija, mislim da su institucije pomogle oko dobijanja dozvola i sl...ali stvatrno mislim da nije korektno da drzava nekom privatniku daje sredstva kako bi on pokrio svoje dugove!
@AntiKontraDepresije Misljenja sam da se treba subvencionirati kultura, to se i cini kod nas u Sarajevu, imamo nekoliko institucija koje su na budzetu a koje su kulturnog karaktera i uvijek se za te institucije obezbijede sredstva. Ovo je iskljucivo privatni projekat i ne treba vrsiti pritisak na institucije kako se to kod nas naviklo, a da bi se neki privatnik obogatio. Super je ovo projekat...ali ne ulazi se u ovakve projekte ako nemas dovoljno sredstava.
@AntiKontraDepresije Zalosno je kako odjednom Sarajevo postade talibansko nakon sto niste uspjeli izvuci sredstva iz budzeta.
Šta je ovo ? Djecija igraonica ? Pa vidi parketa i objekta!!! Kakav mix house ? U fabrikama se prave partiju a ne u birtijama gdje moraš pazit kako ćeš sjednut da ne pokvario namještaj .Ovaj objekat je krkljanuk objekat.
Ovdje je najbolja futura bila posle rata
A sve kod nas je na donacijama zasnovano. Cim ima donacija ima i ogromnih troskova jer nisi skontao da donacije imaju kraj. Zato sve gluposti koje nisu zasnovane na cistoj zaradi mogu da se nadaju propasti.
Treba uvest kakvih akciza i za ovaj mikaer
Dje ces bolan sandzaklijama to da otvaras, Beograd je jedini u exyu metropola, u Sarajevu si mogo folkoteku da otvoris i bog da te vidi
prnuli u sisu
...koliko će još biti ovakvih "perionica"...😉