Reakcija na zatvaranje UGBiH
0
MESS: Zaustavimo barbarstvo nad kulturom
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska i spasiti po svaku cjenu ovu galeriju...!!!
Svi ste poglupi, ako do sada niste prihvatili da je ovo Bosna i Hercegovina.
HALLLOOOOOO NE MOZETE TO URADITIIII,NIJE OVO CAZIN IL NEKI MALO GRAD, OVO JE GLAVNI GRAD DRZAVE MORA BITI GALERIJA STA VAM JE ,HALO REVIZORI I SELJACI ,INDIJANCI I FUKARE MRS
Sinoc sam ovu vijest cuo sa radija. Zatekla me dok sam derao guzove mami Zelenog Zuba (alijas Tambura). Sta reci?
dole arzija mahmutovic i semiha borovac
Haha, prozivaju srpske politicare. Boli Spirica neka stvar za Sarajevo.
zatvaraju se vrata kulturi, a otvaraju bandama, kafanama, krkanluku, ceci, stoji i slicnima... ova drzava je vec odavno u k....
Ma jeB/o MESS festival, ma jeb/o kluturu opcenito, bitno je da ce sarajlije dovesti Sinana, Mitra Mirica i onog Lukasa sebi za bajram, to je vrh sarajevske kulture vec odavno, vecina njih i ne zna da postoji taj festival, doduse u sarajevu i nisu sarajlije vecina, ne kontam da ste se branili u okruzenju 4 godine a da sada u miru vas handre kojekakvi cobani sa strane..
I opet primitivizam i renesansa. Niste još dovoljno se na*e*b*a*li mame jedni drugima na ostalim komentarima. Idite malo i na SCITECH pa i tamo spomenite sve te s*r*be, mu*s*l*ima*ne i h*r*v*ate i njihove mame.
Sta su se digli zbog ovog sranja, da nesto valja isli bi ljudi tamo i znalo bi se za nju. Nikoga ta neka galerija ne zanima.
@@ tambura Boga ti krstaskog servskog...ti ces nauciti nekog sta je kultura, primitivni ruski imigrantu pecinaru...granatirao si sta si stigo do juce u Sarajevu i dos\'o si svirati svoje krive Volge ovdje...SIKTER...!!!
@ Mitar gennocidasu ti hinjo servska gennocidna mislis da ces zauvijek terrorisati gradjane i drzavu BiH-u...bijedo krvolocna...................Ti sanjaj i terorisi , ali zapamti da ce okupacija i diktatura gennocidnih serva prestati...!!!
Znas li ti opsce gdje je i cega je ovo galerija? Cudo nisi neki glupavi samo sebi nacionalisticki komentar ostavio!!?? Niej za tebe kultura bolan........
Treba postaviti pitanje zasto je Grahovac primao platu...?!!! Cega je ta lukava hinja bio Ministar...?!!! Sramota nek je ko prvo njega, pa i sve politicare na vlasti..!!!
Ima mjesta za dogovor. Srbin iz SNSD-a ministar vanjskih poslova Lagumdzija ministar izbjeglica i proradice Umjetnicka galerija