Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepa Merima, masala
Uzitak je slusati ove djevojke!
ma nema, treba ih klonirat...svasta se danas pripisuje islamu...jos samo trbusne plesacice treba okarakterizirati kao duhovni islamski ples...
bas sam gledo bila je na tv-u danas.. izgleda prelijepo
Joj Merima jesi ti meni fina.
Slušajući Arabeske nekako sam zavolio islamsku duhovnu muziku, nakon toga počeo sam proučavati islam i moram priznati da me sve više privlači, jer islam potvrđuje Isusa Krista i ostale proroke koji su pozivali u vjerovanje u jednog Boga. Mislim da mi kršćani trebamo imati malo više sluha za naše susjede muslimane jer granica između naših religija je jako mala u to sam se osobno uvjerio, i zato svakome preporučam da sam izučava vjeru a ne da je uči preko medija. Pozdrav svim dobrim ljudima.
prelijep spoj dva muzička i životna pravca...
nigdje veze sa vjerom islamom
Prelijepa muzika......sevdah, kaside i ilahije su Bosnjacki biseri ZAUVIJEK...!!!
http://www.youtube.com/watch?v=jRV0JoeB-Qk&feature=related 0:45-1:15
@Mostar aaa ušaaaaaaa
@djuturume Poklopi se!
pokrij se