Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Holivudska elita perko svojih medija, agresivno napada sve nase drustvene i moralne zakone i norme. Po njima cak vise ne smijemo imati spola muskog ili zenskog. Doveli su nas do takvog nemorala i drustvenog raspadanja, da nije cudo sto se narod pocinje protiviti pa podrzava sve one koji obecaju da ce se boriti protiv ovog novog tiranizma. Steta sto za sada jedino ekstremna desnica je ona koja se bori protiv takve socijalne agresije. Toliko su mocni da se mnogi politicari ne usude protiviti.
Francuzi su došli u Francusku u 5 i 6 vijeku, pobili sve Kelte, promjenili naziv teritorije iz "Galija" u "Francuska". Franci su jedno germansko pleme koji su zajedno sa svim germanskim narodima došli iz pravca Urala. Rimljani su ratovali sa njima 700 godina. Nikakve veze oni nemaju sa prostorom gdje danas žive, to je jedan gencidan narod.
Gledaj nakaze, jeebo ćerku svoju nakaznu.