Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"... posljednju deceniju ovog, a sigurni smo da će po njemu biti upamćena i prva decenija sljedećeg vijeka. \" Zna li autor ovih redova u kojem se on uopste vijeku nalazi?
Sarajlije nemojte propustiti TBF !Pozdrav iz Dubrovnika.
@ svasta - hahaha, koji si ti gay ćutak, idi naloži se i izgori u svojoj virtualnoj civiliziranosti, imbecilčino fgr-ovska.
sta im znaci ovo sa vijekovima i godinama? moze li neko objasniti? \"Folk muzičar Haris Džinović nastupa u četvrtak, 21. jula. Džinović je pjevač koji je u folk muzici obilježio posljednju deceniju ovog, a sigurni smo da će po njemu biti upamćena i prva decenija sljedećeg vijeka.\"
Papčino nadobudna. p.s. ti si garant glasač SDP-a, jel da, smrdibubo?
I bi subota. I bi koncert Massima! Nezaboravan doživljaj. Dva sata vrhunske izvedbe profesionalaca na visokom nivou. Massimova interpretacija prepuna emocija. Na nogama smo dočekali posljednju pjesmu Indexa (\"Bacila je sve niz rijeku\") i pjevali sa njim. Hvala organizatorima na prelijepoj večeri.
@Svasta U onoj u kojoj ova trojica (ukljucujuci sve clanove TBF) rade neke druge poslove i od njih posteno zive a muziku i tekstove ostave onima koji imaju sta reci uz odgovarajucu muziku i izvodjenje.
jao hebote,u kakvoj ti civilizaciji zivis da mi je znat
Zaista koga bole tri k**** od koze gdje je Dejana ljetovala
@retlav Ne zna, to je ocigledno. Jedan od najgorih clanaka ikad, kad se uzme u obzir broj recenica i broj nebuloza...dno! Sto se naslova tice \"za svakog ponesto\", misli valjda \"za vecinu papaka ponesto\". Za civilizovanog covjeka ama bas nista.
Idem na TBF!
sve je dobro dok strahoras merlin ne \"zapjeva\"
http://www.youtube.com/watch ?v=xFgPfY7T620 trening Barcelone ( gledati od 0:40)
ovdje moram za Dejanu Rosuljas i njen cWanak...BOLI ME K.....gdje je ona ljetovala W!
Ja ne mogu više,poludjeću.Ja sam manijak i volim svoj klub,ali svaki dan svrrššavam na klipove Hordi.Naša tribina je postala skup Albanaca,air maxica sa Otoke,tifoza iz Metalske škole i fufica sa Alipašina.Kop je užasan,svaki put me diraju po guuzi i ja ne mogu više. Horde,zavidim vam i želim vam svima poppuušiiiti.