Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bome vi ovdje ne znate izgleda ništa o ovoj osobi čim ne ovako glorificirate... u svakom slucaju, želim joj dobro zdravlje i dug i sretan život.
*je
Čestitke Martina
Bravo "bukaco" :).. Leglo strsljena (nacista, fasita i itd) si uznemirila sa knjigom Huzur. Mogu misliti sta ce biti u ovoj, kad si joj dala ovakav naslov.
Martina kraljica, koliko iznad balkanskog mentaliteta, svoja zena u svakom smislu. Vjerujem da ce i novom knjigom sjesti na zulj primitivcima i jadu nacionalistickom i sovinistickom. Samo naprijed curo, rijetka si koja ih dere bez pardona.