Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek sad mi postade jasno pravo značenje rečenice: Šta me bihuzuriš?
Bravo Martina.
Je li ovo Martina što prozva samozvanog vođu Hrvata u BiH radi vile i Radobolje? Hrabra žena. Svjetlo u tami. Neka joj Bog da zdravlje
Treba joj jebat mater
Bas mi je drago zbog Martine. Ustraj djevojko!
Podrška naravno Martini Mlinarević, knjigu ću pročitati ako budem u prilici da je nabavim, kamo sreće da je više ovakvih osoba kao što je Martina, koja jasno i glasno kaže koji su problemi u društvu, koja se ne boji nikog osim Boga, koja radi na tome da nam svima sutra bude bolje u ovoj našoj državi. Ljudi je vole, zato je i bila ovakva gužva na promociji, s tim da se moglo naći mjesta unutra na stolici i za prof. dr. Milu Lasića koji je vidim na slici bio pred prozorom.
@KrunicaOdBrabonjaka puši tuki papak!
Za one koji nisu upuceni.. Zena je pisala za Poskok za koji svi znate kakav je to portal. Svakakvi clanci puni gadoati prema Bosnjacima. Takodjer je clanica foruma Herceg Bosna gdje je svakodnevno vrijedjala bosnjake
Glavni nazivi za bosnjake su joj bili obrezanci i poturice. Pa vi sad vidite. Bolesna zena u mozak
Inace bila HDZov pulen, pa kad su je odbacili, prodaje muda pod bubrege priglupim bosnjama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ništa ona,ništa kultura i književnost,samo nacionalizam,Zvezde Granda i Zadruga nisu produkt Srbije pa je Bošnjacima to dopušteno gledati.Sačuvaj Bože uzeti knjigu,pročitati,pomoći,to je srpsko.Takav je Bošnjooo on zbog nacionalizma nije u stanju ni Čopićevu Ježevu kućicu da pročita,ali je u stanju da pretrpi nacionalizam ako je gola jelenina g***a u pitanju.
Prvo malo procitaj ko je ova zena prije nego pocnes brljaviti o boooosnjama i nacionalizmu.
@neznamnija576 Bila ona ko bila,pa taman i najveći nacionalista,bilo kakva i čija kultura i književnost ne smije da trpi.Moj komentar nije samo za nju i njeno djelo već govorim o općenitom stanju države BIH i kulture u ovoj zemlji. Komentar nije samo upućen Bošnjacima,nego i Srbima i Hrvatima.
Evo i ona SDPova koka Lana Prlic bila nazocna.