Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azerbejdžan je top.
To je narod, koji je pod majorizacijom, sto je istina, a ovo su razlozi te majorizacije.. Zamislite da imaju vlast na cijeloj teritoriji, šta bi fašisti radili ne podobnim i ne poslušnim?! Bravo čelična, kamena, Martina.
@phenom Azerbejdžan je 5 puta bolje mjesto za život od BiH. Književnica Martina bi to trebala znati. Čini se da joj bolje idu psovke i prostakluk.
Ono kad ti "renomirani" festival otkaže...u Čitluku...gasi kablove,motaj mješalicu...!!!
Fratarluk. Zgodan termin. Nažalost BiH je poprilično zadrta, zapadna Hercegovina nije ni puno bolja ni lošija od prosjeka.
Kad zapjeva Thompson onda je to vrh kulture.Martina nemoze se protiv fasista jer oni vladaju tamo,takav mentalitet jbg..
ajde bona, kao da bi ti neko i došao. Ne cmizdri više.
I bake osobe kako Martina su heroin,za svaku pohvalu,borci za ljudska prava,svaka cast na iskrenosti i hrabrosti!
To je fasizam,cuvaj se Martina oni su na sve spremni!
Koji oksomoron: "Festival u Čitluku"...
Azerbejdžan je 5 puta bolje mjesto za život od BiH. Književnica Martina bi to trebala znati. Čini se da joj bolje idu psovke i prostakluk.
Vjerovatno joj je zenit karijere trebao biti nastup na festivalu u Čitluku. Tada bi se za nju čulo vjerovatno čak i do Ljubuškog a prodaja knjige porasla za dvije knjige. :D
Na volim kod nje ovakvu izjavu sa psovkom. Ne priliči joj. Isto kao neki tekstovi Vedrane Rudan gdje koristi psovke.
Gdje vlada stranka Čovića komunjare i pedofila njegovih saveznika tu je kulturna pomrčina. Ovo asocira na spaljivanje "vještica" u Španiji u srednjem vijeku.
Dosta cvrkuta i pejzaza vec je postalo sve gnjavaza a i mravi (ne, ne) gnjave me u travi (ne, ne, ne) A ona isla bi negdje da je ptice bude, gdje su livade i mirisu trave (ne, ne) i neba se plave (ne, ne, ne)
Gospodjo dodjite u Sarajevo Tuzlu Zenicu i dio Mostara koji nije pod okupacijom fasista. Bicemo sretni da vas ugostimo
Koji talibani, bogte... i oni kmece na udbu, jednoumlje, bla, bla...
Ovi što udaraju minuse na moj komentar..koji je vaš sklop u mozgu?Mislim naravno da ne dijeliš moje mišljenje ali jesi li toliko zadojen?Zar si toliko krivo srastao da ti nema spasa ili prodaješ pakaš kao bot?
Daj još minusa...samo ovo
Hamlet u selu mrdusa dojnja