Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo sad ovi seljaci sto su dosli do para, oni vole kuci privatno da slusaju klasiku, ne bi li guzici nabili nivo.-rambo
Nisam bio u parti fazonu ovog vikenda. 1dis i DonnDamirEfendic su to primjetili. Petak i subota večer, London, Mortons Club... ni 1dis ni ja nismo imali posla sa influenserkama. Iskreno rečeno mislim da sam se zaljubio... 1dis je bio posvađan sa ženom zbog čestog provoda s nama tako da nije bio raspoložen. Ja sam samo gledao telefon očekujući poruke na viber, nisam mislio ni o influenserkama, ni seeksu, kompaniji... nego samo o Njoj - Sarajci, ljubavi... i pio štok.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
OPROSTILI JESMO, ALI ZABORAVILI NISMO: Sarajliju Sulejmana Ditriha je 1943-e godine na Sutjeskoj ubio šumadijski banditDragojlo Plavšic.
Da li mi može neko objasniti, jer ja se u to ne razumijem, ali primjećujem da mi se na komentarima koji su dobijali 3000 lajkova, pojavi 4000 dislajkova i to nakon par dana, kada je vijest skinuta.
@baban1900 Mislim u čemu je fora?
@header Hvala. Najjači BiH portal ! Jedan prodil mi i je ugašen, onako bez ikakve obavjesti, nikada nisam napisao vulgaran komentar, kritički da, pa ni to nije jasno, stvarno dno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
odlichan chlanak. pa daj objavite ka choek pjeva majku mu
ok. 6 12. jel upozorischu?