{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Manifestacija "Ja BiH…hrvatski film u Sarajevu 2010." u BKC-u

F
7.6.2010. u 12:42
0
0
Manifestacija "Ja BiH…hrvatski film u Sarajevu 2010." u BKC-u
0
Manifestacija "Ja BiH…hrvatski film u Sarajevu 2010." u BKC-u
Hrvatsko kulturno društvo "Napredak" organizirat će od 21. do 26. juna u Sarajevu manifestaciju "Ja BiH... hrvatski film u Sarajevu 2010.".
Projekcije najboljih starijih i novijih hrvatskih filmova održavat će se u velikoj koncertnoj dvorani Bosanskog kulturnog centra Sarajevo u dva termina - 17.00 i 20.00 sati, najavljeno je iz "Napretka".

Program će biti upotpunjen izborom dokumentarnih filmova te najboljih ostvarenja Zagrebačke škole crtanih filmova. Sve projekcije će biti besplatne.

Selekciju hrvatskih filmova uradio je urednik HRT-a Đelo Hadžiselimović, vizualni identitet i scenografiju završne svečanosti umjetnik i dizajner Ivica Propadalo, a voditelj i koordinator projekta je predsjednik Udruge "Ja BiH" Ismet Efendić.

Isti je autorski tim organizirao "Dane bosanskohercegovačkog filma u Zagrebu" 2008. i 2009. godine.

Manifestacija će ujedno biti doprinos proslavi dvadesete godišnjice obnove rada HKD "Napredak".

Na završnoj večeri sarajevskoj publici će se s novom postavom predstaviti pop-rock grupa "Teška industrija" te u koncertnoj izvedbi promovirati najnoviji CD.

Pokrovitelj večeri je Hrvatska turistička zajednica.

Predloženi projekt "Ja BiH... hrvatski film u Sarajevu 2010." pomogli su Grad Zagreb, Gradski Ured za obrazovanje, kulturu i šport i Grad Sarajevo, a realiziran je sredstvima gradova Zagreba i Sarajeva.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: