Kultura
0

Mali Magacin Kabare prostor dječije kreativnosti

FENA
Magacin Kabare nakon prve godine uspješnog rada pokreće novi projekt Mali magacin Kabare - Dječiju laboratoriju kreativnosti i mašte.

Mali magacin Kabare je mjesto gdje će se djeci i mladima razvijati osjećaj za lijepo i skladno te osjećaj za umjetnost uopće, a počinje s radom već od 4.februara u prostorijama Magacin Kabarea u ulici Čekaluša 14.

Kroz radionicu muzike i gitare, te radionicu kreativnosti i mašte mlade kreativce vodit će obrazovani profesionalni glumci, režiseri, plesači i muzičari s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima.

Velike ideje malih kreativaca Malog magacin Kabarea nakon pet mjeseci druženja i kreativnog stvaranja bit će objedinjene i predstavljenje kroz cjelovito scensko djelo.

Pristupu i metodama rada će se posvetiti posebna pažnja i bit će prilagođene svakom članu posebno, jer cilj Malog magacin Kabarea je da pruži priliku mladima da pokažu svoju kreativnost koja je nerijetko zapostavljena u formalnom obrazovanju. Vrata Malog magacin Kabarea su otvorena za djecu od 7 do 14 godina, a za sve informacije zainteresovani roditelji mogu posjetiti web stranicu www.magacinkabare.com ili pozvati broj telefona: 066 93 51 65.

Magacin Kabare zajedno sa Malim magacin Kabareom želi pružiti priliku djeci i mladima da nauče i pokažu svoje talente i ideje i izrastu u obrazovane kreativne građane naše zemlje.