Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast kraljino! Ovo je jedna divna umjetnost.
Trebao bi napraviti skulpturu tri lava kako pisaju po narodu
Svaka čast 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Bravo Jakube! Svaka cast!
Kakve veze ovo ima sa bravarstvom?
Svaka cast gospodine,imate talenta,predivne skulpture
Prelijepo, svaka cast. Mozda bi mu mogli organizirati kakvu izlozbu
Ovo je umjetnost, a ne kao Memo, uroka se pa zapne na kantu u ateljeu....i onda to prodaje....
Naziv umjetnik treba ostaviti za ovakve ljude, a ne uzalud je trositi na raznorazne pjevaljke i pjevace. Kad cujem da neko npr. Mirzu Selimovica ili Mariju Serifovic naziva umjetnikom bude mi nekako krivo.
Vrstan umjetnik koji bi trebao na onom glavnom mostu u Gorazdu napraviti izlozbu.midealan most za postavku...Gorazde je gladno kulturnih zbivanja..bolje je bilo ljeto kraj Drine nekada nego na moru..trebice piva rakija ..ljepota..sad seljaci sisli sa brda kupili stanove a raja iz Grada bere gljive po brdima...tragedija..ovaj covjek je veliki umjetnik vidi se
talentovan čovjek, uzalud nekom diplome.
Jednu skulpturu od zlata za našeg bakira
Svaka cast. Covjek pravi umjetnik.
Ima talenta. Gospodine, steta sto niste zavrsili umjetnicku skolu.