Kultura
6

Magacin Kabare: Zločin i kafana protiv Argentine

Klix.ba
Sinoć je u Caffe clubu Gogo održana Noć klikeraša, prvi pub kviz u kojem je učestvovalo sedam timova. Osim pitanja vezanih za fudbal i svjetska prvenstva, te reprezentaciju BiH u fudbalu, našla su se pitanja opšteg znanja, poznavanja svjetske i domaće književnosti, ali i pitanja poput sekcije "Rodžene Sarajlije" u kojima su takmičari pokazali znanje o Sarajevu.

Teška pitanja i stroga pravila nisu obeshrabrila timove, te se prva utakmica Svjetskog prvenstva dočekala u sjajnom raspoloženju. Pobjednički tim "Senzejšn" osvojio je vrijedne nagrade partnera Orbico, koji je u protekloj sezoni Late Nite Programa Magacin Kabarea obradovao mnoge goste.

Poseban program u sklopu Svjetskog kod Goge, Caffe club Gogo i Magacin Kabare pripremaju u nedjelju 15. juna, kako bi se u odličnoj atmosferi i sjajnom raspoloženju dočekala prva utakmica Bosne i Hercegovine. Zločin i kafana, predstava koju je nedavno predstavio Aldin Tucić na sceni Magacin Kabarea ove nedjelje je odličan izbor za zagrijavanje pred prvi nastup naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

Uz muziku i pjesmu Aldin Tucić će napraviti pravu fudbalsku atmosferu i obezbijediti najbolju zabavu, kakvu i zaslužuje ova bitna utakmica.

Ulaz i za ovu, kao i sve događaje Svjetskog kod Goge je besplatan, ali s obzirom da je broj mjesta ograničen, potrebno je ranije izvršiti rezervaciju i to putem broja telefona 066 714 587, na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.