Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da mu to ne znamo...A nasi muzeji-HISTORIJSKI MUZEJ BIH, ZEMALJSKI MUZEJ BIH, UMJETNICKA GALERIJA BIH NA RUBU EGZISTENCIJE....ZALOSTI!!!!
zašto pišete o ovome? koga to interesuje? bosance - ma nemoj, oni zatvaraju i ono malo institucija koje čuvaju podatke o njihovom sopstvenom identitetu, porijeklu i povijesti - muzej, galeriju, nacionalnu biblioteku. nek se njima prosipa šuplja o pyr.amid.ama i bogumilskom porijeklu i nek im vjerski i partijski lideri bacaju koske i mrvice sa svog stola - niko sretniji od Bosanaca!
Pa ne nalazi se bas u sredistu, no haj\'.... Dok je emancipovanih kineza i rusa koji su sanjali godinama da dodju u Pariz, biti ce ovako...
Gdje je tu naš Zemaljski muzej? Nego, nema komentara kad je vijest iz kulture.