Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god je pobjegao, zna da je nekoga ostavio, ustvari, nedosuđeno prihvatio je mogućnost njegove smrti. Takvi danas vedre i oblače i šupljiraju o izbjeglicama, a u stvari opravdavaju sebe i peru svoju savjest, što su nas koji smo ostali tu, u biti otpisali. Jasno, danas im smetamo. Sikter bagro.
Ima nas sto nismo ganjali udaljene horizonte.Pa sad radimo kod tih sto su ganjali horizonte.Oni nam pruzaju veliku podrsku.Ako pitas kad ce plata veli:Razguli gdje ti je bolje.Srecom nisam od tih ali ih znam dosta sto jesu.
kud vala moji nisu pobjegli odavdje, daleko da ne znam bosnu na mapi naci....
bolje sto nisu,sad bi se puno nerviro da li kupiti iphone ili samsung,mecku ili hamera,koju drogu koristiti ,u koji bordel ici vise a u koji manje,sve je to da se covjek nasikira
bila su to vremena ,zivjelo se od humanitarne, nije se gledalo sta vozi komsija jer se pjehe hodalo ili sa biciklom nije bilo iphonea nije se gledalo da li je markirana odjeca il nije i mnogo sto sta je bilo sto je mnogo moralnije nego danas,zapravo bilo je par pojedinaca koji su valjali humanitarnu al slabo ko im je zamjerio dok ne postadose danas tajkuni pa otvaraju benziske i trzne centre