Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast. Samo napred. Inače, mogli ste izdavati mesečno nekakav časopis. Verujem da bi to puno pomoglo da se podmladi i zainteresuje nova publika. Recimo, što se tiče numizmatike koja je bliska filateliji, Srpsko numizmatičko društvo svake godine izbaci po jedan broj časopisa svima dostupnog. Hrvatsko to ne radi, ali izlazi časopis. U BiH se ugasio časopis Novi numizmatičar (nema ga ni za leka). Online dostupna periodika vam je najbolji način za privlačenje novih ljudi.
Kako glupi komentari na jedan obican i zanimljiv hobi.
Svaka cast.
Žena se udaje po četvrti put i kaže novom mužu, još sam nevina. Prvi muž mi je bio ginekolog, on je uvijek htio samo da pogleda, drugi je bio psiholog, on je htio samo pričati o tome. Treći je skupljao markice., e on mi pravo nedostaje.