Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože, koliko sam ovih stripova pročitao... Pa raznih dečjih knjiga, školskih lektira.... Hvala internetu što je sačekao da se pojavi kad odrastem.
Bila bi to nenadoknadiva šteta, fakat...
Pa, ne znam zemo na šta tačno misliš....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Najljepše vrijeme, vrijeme stripova, stripoteka, razmjene stripova, sličica, salvetica, druženje bez telefona, kreativne igre, belaji po mahalama, krađe voća, snimanje muzike na kasete, razmjena ploča, zajedničko slušanje istih...eee, slavna vremena davna...
PROKLETI NACIONALISTI STO UNISTISE ONAKVU DRZAVU. MOJ TITO PREMALO SI LJUDI POBIO
90te i rane 2000te najjace godine
Jbt ja skupljam ovo. Nisam onaj "zagriženi", već za svoj gušt. I kada vidim među ostalim "skupljačima" da sam sa svojih 39 godina jedan od mlađih koji i dalje ovo deveraju, tuga brate. Jbg, valjda druga vremena...
jednom prilikom stari mi zapali 500 komada ovih stripova jer sam malo skolu zapostavio, ne znam sta mi je zalije ili skole ili ovih stripova!!
Zagor, Blek Stena, Kit Teler, Tex Viler, Alan Ford, Dilan Dog Kaperan Miki, i tako redom…..mladost
Odrastanje, Zagor i Ciko.
Imam nekih 1000 komada zs i Lms od toga oko 300 kom Zagora
Haman pa sve,imam i ja al' u cbs formatu 😀
Jadan je ovaj ko je uz ovo odrastao. 😌
Slaba doskočica. Zagor je tanak roman. Čitaj Alana Forda.
Zagor, pojavi se u sve tri drzave i sve pomlati!
Zagor se pojavio prije 60 godina kao vec odrastao covjek,sto znaci da je sad u dubokoj starosti.Ziv bio i zdrav u svom Darkwoodu jos mnogo ljeta !
Karamba i karambita!
Duh sa sjekirom vječno će živjeti! 💪 AAAAHYAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!
Osamdesetih sam u kinu gledao film o Teks Vileru. Nikada više nisam taj film mogao nigdje pogledati...
Da mislim da je taj..
Prigušeno svjetlo, šuštanje listova žutog papira sa teškim mirisom uz otrcane korice sa naslovom: Sindrom Belzebul. Najdraže horor avanture i još draži strip junak. Sretan rođendan Zagore ♥️
Karamba i karambita, zar ima toliko🙄.
Vječna kuknjava za starim vremenima i mladosti, uz omalovažavanje trenutne omladine. Znam da su stripovi za većinu roditelja bili trash, danguba. "da Bogdo čita šta korisno". Kad god uđem danas u biblioteku u Stuttgartu, krcata je omladinom. Čita se čak i u ovim vremenima, i to mnogo. Sve je do odgoja. Isto tako puni su i barovi i parkovi omladine. Svak sebi bira put. Tako je i prije bilo, nisu svi čitali.
HORDE ZLA