Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da najveći Intelektualac sa DIF-a sjedi u loži....
U vjeri nema prisiljavanja - Pravi put se jasno razlikuje od zablude! Onaj ko ne vjeruje u šejtana, a vjeruje u Allaha - drži se za najčvršću vezu, koja se neće prekinuti. - A Allah sve čuje i zna.  2:256
Ovo je najjaca predstava u zadnjih 20 godna.Ovakve predstave treba da su na repertoaru a ne neke nebuloze koje su bile do sada..svaka cast
Ovo je prvi put nakon 20 godjna da cijeli glumacki ansambl narodnog pozorista igra u jednoj predstavi a kolko znam izmirio ih je ministar kulture Samer Residat.I stvarno je lijepo vidjeti zajedno ljude na djelu.
E sad da vidimo ko ima muda da dovede predstavu koja kritiluje vlast. Sto niko do sada nije doveo nesto ovako? Zato sto su izimali pare od lijevih producenata i sto su bili u talu Ova predstava je pokazala sliku u BIH. Na kraju fino kaze..ovo smo uradili radi bolje buducnosti.
Kokan je pokazao nasim uhljupima kako izgleda prava predstava Nisu ga dovodili jer je nece Jasmile i ostali levati da narod vidi kako se rezira. Svaka cast ministru na hrabrosti sto je odobrio da se ovo odigra u Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vlahadija iz Srbije režira po Sarajevu. Na Vašu nesrecu - ova se zemlja ne raspada i nije nemoralnija od genocidaške Srbije. Da je Ratko Mladić uspio i okupirao BiH, možda bi Vi danas režirali: "mlada srpska zemlja se vrtoglavo razvija i cvjeta". Mrš u Srbiju i tamo režirajte ratne zlocine koje je pocinila Vaša Srbija...I Vaša režija koja je donekle istinita, je iz razloga agresije od strane Vaše genocidaške Srbije...idioti idiotski...
...nestalo cigara?
Još nam samo zaboravi kazat, a u kojoj tako lijepo uređenoj zemlji ti živiš, da znamo mi iz BiH gdje treba bježat ... ??? SDA uhljebu ... ! ! !
...jel to kažu da nas lažu?
sve je istina što reknem. (bakir i.)