Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vvvvbbvbbb
Quo Vadis, Aida? je veliki film. Jako inteligentno uradjen. Za mene mnogo bolji od 'Ničije zemlje'.
Ako je deset u pola smješan, ja neznam šta je humor. Moraću na droge
Što ovi Rusi izdaše Srbalje, ne staviše Veto na nagrade za film. Sad možete samo guslati, Veto NJET!!!
Sinoc gledao deset u pola. Odlican film. Dva jarana. Jedan ters. Drugi naivan. I jedan i drugi raja. U Sarajevu se ne zna gdje su najbolji cevapi, ostace vjecna misterija. Mladi glumci super. Kamera i uglovi prikazuju jedno staro a novo Sarajevo. Nisam primjetio greske u filmu. Izudin pokidao. Indira nemas ti pojma mahaluso.
10 u pola, predobar film, vrijedi gledati
Odlican film sa uzitkom sam ga pregledao.
Quo Vadis, Aida u rs proglasen izmisljenim i zabranjenim ko bude gledao i prepricavao film u tom entitetu bice strogo kaznjen uskoro rezolucija sjednica vlade rs priprema se zakon o zabrani gledanja filma
Zaboravili napisati da je narod gladan i da se bori za komad kruha
Jel ovo onaj film što je mali Bakir finansirao?Nova kategorija.IPP Islamističko propagandni program
Nekulturno je što su Purivatra i SFF ostali bez Bakirovih miliona. Ipak mu je Bake prvi rođak