Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je zbog zabrane komentara. Samo da mogu vidjeti onaj bjesomučni izraz na licu duševnih bolesnika kad pročitaju neki golicav članak a ne mogu u Šešeljevu maniru i njegovoj retorici udarati po nacionalnom bubnju. Mislim na pripadnike svih torova.
Vlast će da odredi šta je kultura.
mirza hatić: bilo mi je lijepo u zatvoru naspavao sam se hahahaha
Najkulturnije bi bilo kad bi vi ugasili RS - zato vam ne treba budžet a to bi zasigurno bio kulturni događaj stoljeća. Razmislite malo !!!
Šta će kultura u šumskoj genocidnoj...treba ukinut to ministrastvo. Isto ko da bi šumska imala ministarstvo za pingvine. Kultura i genocidi ne idu zajedno!
Jebem mater i tebi i svima koji misle da je RS genocidna koji ste vi smradovi od ljudi, ogledaj se u ogledalo beljemeze...
ortodoksni glupane kako nije kad gdje god zagrebes pojave se ljudske kosti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako kakvo dodino unuče krene umjetničkim putem biće miliona...
A šta će divljacima kultura?
Tvoj komentar vise govori o tebi, nego o njima.
bambuza, dobro da nisam, i oko ovog se ,,koplja lome".
'ta će im kultura. dovolno je bilo kulture tokom predizborne kampanje.....pod šatorima i sa pevaljkama :):)
HAHAHAHAA... vec smo poceli sa crnim humorom a nije ni 1. April...