Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad kovali novac a danas protektorat sa konvertibilnom markom koju nam ne daju da stampamo. Bogu hvala pa nam ne daju, kakvu kopilad lopovsku na vlasti imamo svak bi sebi po milion odstampao "za ne daj boze"
Mogli smo bit Švicarska, kovali novac, trgovali, itd... Dok nije došlo zlo sa istoka i iz Turske
Hm, Šubići Krčki knezovi, Nikola iz Iloka, Keglevići iz Bužima itd., svi sveci na kovanicama katolički, govori li vam to nešto o našoj historiji.
Kakav Stjepan Tvrtko, aman bre ljudi, da li ste normalni šta radite, koliko ste blesavi?! Srbin krunisan u srpskom manastiru, proglašavate ga za šta sad?! Jel' znate ko je nosio titulu ime "Stefan" u srednjevekovnoj Srbiji, pa sad to ime zloupotrebljavate u nekakvo kvazi Stjepan, koje zvuči više bosanski, hrvatski ili kako vam već volja!? I kakve veze vi imate sa srednjevekovnom srpskom državom Bosnom? Budite sad šta hoćete, niko vam ne brani, ali dosta sa falsifikatima više!
e moj sinko, Šubići Krčki knezovi, Keglevići poznata Hrvatska velikaška familija, svi sveci na kovanicama katolički, za tebe je očito i Hrvoje Vukčić Hrvatinić Srbin, da ne zaboravim i Rimskog cara Konstantina.
Ma kome objašnjavaš za Tvrtka? Kad im kažeš da je Tvrtko poslao Vlatka na Kosovo da se sa Lazarem bori protiv Turaka oni kažu da je to srpska laž. Oficijelna varijanata je da je 20000 dobrih bošnjanja otišlo na Ajvatovicu i prešli na islam a od njih je nastalo 2 miliona današnjih "dobrih" Bošnjana..
Odlična knjiga - svaka čast !!!
Franjo Tuđman- predsjednik i spasitelj Bosnjaka.Aliya - mirno spavajte rata biti nece
Strasno je sta je SANU uradila bosanskom identitetu. U bivsoj drzavi se ucilo o njihovim tz. ustancima i fol junacima dok se nasa istorija totalno pod tepih gurala. Nije ni cudo da danas svaki nepismeni majmun preko Drine zna tvrditi da kao nacija nismo postojali do devedesetih.
Stanje danas ne valja, treba biti realan. Ali barem se smije reći istina, koliko toliko smo slobodni reći ko smo i šta smo, donedavno su nas zaglupljivali i ponižavali i takav je mentalitet inferiornosti nažalost ostao. Trebaće dosta vremena proteći da se to promijeni i da se povrati dostojanstvo Bosanaca
Da li su ikada pronasli zlatnik kralja Tvrtka?
ma nemoguće bre, svi smo mi Srrbii xD