Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast,jbo cece,mece,vece i ostale qrvetine,kalasture,narkomane i primitivce
Finih zenica sam veceras vidio. Klasicna muzika + milfovi = dobitna kombinacija
Ja mislim da ovi ''komentatori'' ne znaju nabrojat' ni 3 klasička kompozitora. Da ne pričamo o razlici između klasičko i klasično.
Mozart, Haydn i pola Beethovena. :) Pogodi' li, reci mi, klasičkaru?
Dislajk samo govori o tvom inner un-peaceu i disbalansu. Odgovor je tačan ukoliko mi obrazložiš zašto pola Beethovena? Klasičkar?? ( explanation please)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skup zombija, niko tu ništa ne konta, samo se prave da ispa'nu lafo kulturni. Ovaj direktor im u ratu mlatio Srbe po Igmanu, a sad u miru SDA ilidžanski minderaš i glavna paša u Filharmoniji. Bolje se otić pošteno razvalit u Slogu i skupit štagod za kuće nego trhnut po dva sahata na nekim "koncertima" među ovim jakrepima i mejitima.
Prosto moram i ovdje komentarisat, smiješno mi. Nisam pripadnik ni jedne stranke, ali brate ti sve na te SDA-ovce, a ova ti boja uz ime vrišti od zelenila. :D
@addem: Ma i ja kažem, nek je mlatio, ali nije ti onda danas mjesto u filhari, nego u vojsci ili specijalnoj policiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve što je ostalo od urbanih u Sarajevu ne može ni ovu salu popuniti kako treba. Još ulaz besplatan. Bar će ljudi uživati bez SDA politbiroa u prvim redovima. Vrijeme je da na ulazu u Sarajevo postave tablu 'Dobro došli u SDA kasabu'
Samir Lokvančić zalizani SDA-ovac u prvome safu. Direktor ove filharlije.
@SharganovoUlje Niko nije savršen :)
stvarno su nekulturni ovi iz privredne banke, kie, ambasada palestine i italije
Kako meni ova ozbiljna muzika djeluje neozbiljno
Dernek gange i pletenja dobije od peederalne vlade 200 milja maraka, a bascarsijske noci ni marke. Bravo SS-DA, a specijalno mokrenje u usta svima koji im daju glas :P
Mogli su se barem pristojnije obuci, pa nisu dosli gledati film ili pevace.
eto prilike da jos jednom ibro namjesnik mindera za kulturu zajebe mlade umjetnike i zaradi koju markicu, za skidanje kondiloma mu trebalo !