Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
siv a crV: Ako su se Bill i PRESJEDNIK PRESJEDNISTVA BOSNE I HERCEGOVINE GOSPODIN ALIJA IZETBEGOVIC dogovoriri da puste zivotinje u Srebrenicu, odgovori mi onda na ovo pitanje: Kako su oni znali da ce te zivotinje pobiti na hiljade ljudi? Inace kad neka vojska (u vasem slucaju zivotinje) okupira neki grad, svaki vojnik u dzepu ima papir na kojem pisu pravila Zenevske konvencije. Vi stenebeski narod to ne ospiravam,ali kad odote na onsj svijet kod onih prikaza zlo, zlocinca cosica serem mu se na grom i jos mnogih srpskih budala koji zivot dadose za KURAC
objasnjavao sam pre neki dan...bosnjaci se spremaju da ove godine potrose nekoliko desetaka miliona eura za holivudsku prezentaciju srebrenice u svijetu......ali uzalud vam trud sviraci :))))....bolje da ste taj novac dali napacenima u poplavama da ljudi ne spavaju pod satorima i kod rodjaka.......republika srpska je sve jaca i stabilnija a vi se samo dzaba trosite :)))
Srbi su najgenocidniji Hrvati prdoslavci ikada.
Kakav traktor voziš?
Mi smo pojam emancipacije i europske culture za vas prdoslavce.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
100% sam mislila da su MRTVI!!! Reli auto letjelo niz liticu! http://www.spijun.net/?p=3825