Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to je \"kulturna\" fondacija,oni ne uzimaju pare...oni grade mostove izmedju BiH i Amerike (hahahahah). A na koncertima su ugledni americki anonimusi...ovaj jedan je cak dobio i nagradu za najveceg anonimusa u SAD-u.Steta pa to ne pise u biografiji,kakav propust:)))))
Opet nova podvala. Ovo je koštalo mnogo para poreske obveznike. Doveo nam je totalne anonimuse, izgrlio se i izljubio sa ambasadorima, a najmanje 70 000 maraka puhhhhhhh... A i ta fondacija je zesci lavor.
Sranje u bojama...pretpostavimo li da ce \'umjetnici\" iz SAD biti kao i ovi nasi koji su \"nastupali\" u predvorju Carnegie Halla. Ali...bitno je da nesto pise u biografijama tipa...osvojio je mnoge nagrade ili nastupao je na mnogim koncertima:))) A i ove plakete su plahe kao ukras iznad klavira:)