Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako li su ovi gurači lopte uopće pronašli zgradu pozorišta i tko ih tamo odvede ... Ne nastupaju tamo turbo-folk zvjezdice . . .???
Bomba ili hlopta. Ja bi biro hloptu i svi mi trebamo birati hloptu. A bombu bi predo mupu.
Ultras Dynamo Horde Zla Sarajvo !!
Oni su za Cevljanovica
Super ekipa
Ove naše iz Sarajeva je trebalo na balet odvesti i ostaviti ih u pozoristu majke im se nayebem
gledali misliš spavali.
ugostio ZABE .... i odrzala im se istoimena predstava ..... Njima treba prikazivati kako se igra, od osnova nogometa pa do moderne transformacije u nogometu .. a poslije toga natjerati levate na Trebevci, Bjelasnicu ili obronke planina da ojacaju a ne posaljes ih u neke destinacije egz. a oni se vrate bas ko ZABE..