Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sidrane, nacija te voli!
Suprotno, odlično rečeno!
... pa crkni krme jedno u blatu vassrpskome
kako je ovo jeftino, ova igra riječi, Sidrane,Sidrane!!! Mego,ako je para zafalilo (veći raspod nego prihod) de ti nama broj svoga računa pošalji. Dijaspora veliko srce ima. Jeftin si,jeftin...moja Sidrane!
U nedostatku onih pravih, koji su imali dovoljno mozga da se ne ližu sa nacionalšovinističkim strankama, ovaj superhik koji pojavom i intelektom podsjeća na dvorsku ludu, je nazor proglašen \"intelektualcem\" novopečene nacije. Malo se puta u sitne sate pjan zavalio u jarak i tu dočekao zoru. Pominjati ovakvu vucibatinu u bilo kom kontekstu sa Andrićem ili Selimovićem je dokaz plitkosti umova koji nažalost prevladavaju na ovim prostorima. Sad se sjetih silajdžićevog \"slikara\" adina hebiba, isti scenario, hahaha!
UZ OVAKVE \"ČITAOCE\" NAMA NE TREBA NIKO DRUGI, SAMI ĆEMO PRESUDITI OVOJ *EBENOJ BOSNI I SEBI.... DOK JE AVDO I TUNJO BRANILI BOSNU 90% VAS NIJE OČEVE NI SVRBILO U GAĆAMA SRAM VAS BILO !!!
@ pipesmajlagi... Osvijestio nije isto sto i nastao...Trebao bi to znati...
Abdullah je TITO, svaka čast kralju naš..
Gori je ovaj Abdulah Sidran čovjek nego Kusturica. Emir je pomogao platiti operaciju i nije se hvalio...Sidran na sva zvona. Najgori su ljudi koji pricaju kada nisu s nekim, ili isprate istog!
Ako je vama uredu da se jedan tzv knjizevnik prostaci prilikom otvorenja Sajma knjige, onda niko od vas nijenormalan. Covjek bi pomislio da je makar knjizevnik dovoljno elokventan da izbjegne tako grubu psovku. Fuj. A o njegovom prijateljstvu sa Kustom ne treba trositi rijeci.
pišu li ovi novinari ikad svoje članke?
scruples, idi škkutore na vaše portale pa tamo brabonjaj, gllupane
LJUDI, CITAJTE SIDRANA!!! CITAJTE ANDRIĆA!!!
Ma zar se ti Sidrane nisi bojao da ce te ubiti tamo u Hrvatskoj? Pa tamo su samo islamofobi i mrzioci muslimana. Bravo, hrabro si otisao i nadam se da si se ziv vratio.
Slike pijanog Abdulaha Sidrana: http://adf.ly/44jki
JA KAKI JE GRDAN PRAVI BALJO
Sidrane idi na stranicu http://www.vilsonovo.net/ i mi iz Sarajeva koji smo u dijaspori pomazemo uvjek nasim sugradjanima . Zaim