Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ove knjige imate, ali većinom na engleskom jeziku na libgen i archive.org. Moje omiljene su od ovih naturopata kao Fasting and Sun Bathing, Orthotrophy, Orthopathy, Complete Handbooke of Nature Cures...kažu uzrok svih bolova i bolesti je hrana i kad prestanete jesti nestanu sve tegobe. Glad se kao tek pojavi nakon mjesec dana i miris iz usta i ove knjige imaju bolje teorije bolesti nego ideologija vakcina, virusa, bakterija, tableta. Npr imate Myth of Medicine da posudite na archive.org
@NaturopathAdvice Hajde ti na psihijatriju, kcus ili Jagomir, dok ima mjesta.
A dje Kuran ?
@MavroOrbini Kur'an je star ali i dalje važi i dalje istinit i dalje korisniji i mudriji od svih knjiga, npr i od 2020. ginisove knjige rekorda, isto kao što su knjige naturopata npr od Herbert Sheltona istinitije od sve moderne medicine, stručnjaka, naučnika, ideologija...samo jer je staro ne znači da je lažno ili beskorisno.
Samo POSLEDNJI ZAR PRADAVNOG SUNCA, Thom Hartman. Ne treba vam vise nijedna knjiga. Ljudi, kojima sam dao tekst knjige a koji su takvi, da ne veruju ni sami sebi, a kamoli u nauku, Boga, vanzemaljce i ostalo, procitali su je po dva puta bar. Uveo bih je u skole kao obavezno štivo.
A alijina djela, mislim književna