Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uloga zena u ratu '92-'95 je potpuno zanemarena, i ne pridaje joj se nikakav znacaj. Nepravedno. A ko je previjao ranjenike, spremao hranu od nicega, krojio odjecu za borce? Bosanske zene, i zato im veliko HVALA!
Zene su hrabrije od muskarca, to odgovorno tvrdim. Mati me sa svoje 22 godine pod granatama vodila u bolnicu, dvaput dnevno, poslije me odhranila i evo nas zivi, zdravi i najsretniji na svijetu. Ovi dijasporci nasi, vecina njih, sto su bjezali preko granice bojeci se metka, gade mi se. Gadi mi se prica njihova, Bosna u srcu, njemacki pasos. Da su nas takvi branili ne bi nas nigdje bilo. Tako da zena u mom zivotu je bitnija od svega, jedna me rodila, jedna ce mi roditi!
@nasitepuse Ponasaj se k'o sav normalan svijet. Oslobodi se tih klosarskih izraza.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prošle su skoro dvadeset i dvije godine od završetka rata, ako niste primijetili... Ili možda ne želite da primijetite? Današnje žene koje rade za 400 KM, a onda crknute dođu kući pa počinju novi rad koji niko i ne računa kao rad su takođe nevjerovatno hrabre, ali ko o njima priča? Sva ta hrabrost dolazi iz samo jednog izvora, a taj je moranje... Nema tu uzvišenosti ili ideala.. To je prosto život. Kakav te zapadne, takav živiš.
Vi ste bolesni od lazi... Sa vama nema mira dok se najlazljiviji narod ne satare..
na promocije idem zbog žena..ipak imam jedna problem, volim popit pa je nezgodno..
Jesu li neki klix-ovci svjesni da je Degi umro još u februaru ove godine?
Zene majke boraca,zene supruge boraca,zene sestre i rodjake boraca skidam vam kapu.Al dali ce se ikada pojaviti knjiga istog ili sl. naslova-- dok su pravi borci s malo hljeba bili, koliko su neki , tona viskija popili,drugi , zena prevarili i povalili a treci privredu pokrali.E to bi bila knjiga ali je niko ne smije ili nece da pise.
Joj 92 95 ....92 95....92 95 ..........92 95 ostali smo na toj 95toj i nikako mrdnut g.Delić hajmo care naprijed matereti
Zahebi to hidajete, niko ne čita danas, nego ti napravi tursku ili špansku seriju o tome i vidjet ćeš svi će gledati, a ovako si džaba tintu prosipao
Ko nađe knjigu u nekoj knjižari ili u biblioteci neka se javi gdje je našao. 💝
Nije valjda knjiga o ratu...