Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosjecan pisac od kojeg se na silu pokusava napraviti vrhunski, sto se na kraju ogleda u njegovom nominovanju za Nobela, sto je smijurija, kao i brojni bezuspjesni pokusaji da jedan Bosnjak dobije Nobela za knjizevnost, kao sto su i Ibrisimovica nominovali, ne bi li tako parirali Andricu kojeg mrze jer jos uvijek nisu razumjeli o cemu je pisao, sto u stvari govori o njihovim skromnim intelektualnim kapacitetima.
Dževad Karahasan - veliki čovjek, pisac j i intelektualac.Zaslužuje Nobelovu nagradu više nego iko! Da je Nijemac ili Francuz, davno bi je dobio.
@pijani_leptir Prosjecan pisac od kojeg se na silu pokusava napraviti vrhunski, sto se na kraju ogleda u njegovom nominovanju za Nobela, sto je smijurija, kao i brojni bezuspjesni pokusaji da jedan Bosnjak dobije Nobela za knjizevnost, kao sto su i Ibrisimovica nominovali, ne bi li tako parirali Andricu kojeg mrze jer jos uvijek nisu razumjeli o cemu je pisao, sto u stvari govori o njihovim skromnim intelektualnim kapacitetima.
pa lijepo
Čudime da Karahasan nezna da je i.Andićev veliki prijatelj bio Hitler. https://www.google.com/search?q=ivo+andri%C4%87+i+hitler&oq=ivo+andri%C4%87+i+hitler&aqs=chrome..69i57.36824j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
@kalkuta42 Prosjecan pisac od kojeg se na silu pokusava napraviti vrhunski, sto se na kraju ogleda u njegovom nominovanju za Nobela, sto je smijurija, kao i brojni bezuspjesni pokusaji da jedan Bosnjak dobije Nobela za knjizevnost, kao sto su i Ibrisimovica nominovali, ne bi li tako parirali Andricu kojeg mrze jer jos uvijek nisu razumjeli o cemu je pisao, sto u stvari govori o njihovim skromnim intelektualnim kapacitetima.
Da li se isplati kupiti/citati? Nisam jos nista od ovog gospodina procitao jer nisam imao priliku da kupim njegove knjige. Hvala
Naravno. Sjajan književnik i veliki intelektualac, evropljanin s orijentalnom dušom.
@kajlo Prosjecan pisac od kojeg se na silu pokusava napraviti vrhunski, sto se na kraju ogleda u njegovom nominovanju za Nobela, sto je smijurija, kao i brojni bezuspjesni pokusaji da jedan Bosnjak dobije Nobela za knjizevnost, kao sto su i Ibrisimovica nominovali, ne bi li tako parirali Andricu kojeg mrze jer jos uvijek nisu razumjeli o cemu je pisao, sto u stvari govori o njihovim skromnim intelektualnim kapacitetima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gigant!
inace raja sve sama intelektualna, elita, sve znaju a nikad nisu knjige procitali....
@pushkin Prosjecan pisac od kojeg se na silu pokusava napraviti vrhunski, sto se na kraju ogleda u njegovom nominovanju za Nobela, sto je smijurija, kao i brojni bezuspjesni pokusaji da jedan Bosnjak dobije Nobela za knjizevnost, kao sto su i Ibrisimovica nominovali, ne bi li tako parirali Andricu kojeg mrze jer jos uvijek nisu razumjeli o cemu je pisao, sto u stvari govori o njihovim skromnim intelektualnim kapacitetima.