Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legenda! kamo srece da su svi bosanci patrioti kao Josip! zelim ti sto brze ozdravljenje!
Hospitaliziran u KCUS- u pa onda prebacen dalje. To je realnost zdravstvene zastite u KCUS-u. Spalo na nivo doma zdravlja. Jos malo pa ce se moci samo dobiti recept u KCUS-u. Bravo Sebija i tvoja reforma. Treba je krivicno goniti. Pejakovicu SRETNO.
Mnogi su ostali živi, jer su prebačeni na KCUS! Ne la.pr.daj!
Sretno ti bilo velika ljudino.Bog je s tobom,jer si isuvise dobar covjek da te ostavi samog.Zivio ti nama jos puno,puno godina.
Nije mene, ubilo oranje, ubilo oranje...
on meni nema Bosne.... brz oporavak legendo
Kako bolan nema Bosne....... Sretno legendo
Sretno legendo... A kad si u minkenu to je isto kao da si kod kuće... To je hrvatski grad, naći će se netko da ti zakuha neku našu gorču
malo pomalkpsve ostaje hrvatska,bas kao i srbija birvaktile
Dosta se i živilo. 70 godina, elhamdulilah.
Kako bola nema Njemačke, što se u Sehbije ne liječi?
Kakav patriota on je ubacio sebe u sistem kao i svoju obitelj iako je Hrvat izjasnjava se kao Bosanac..nek mu je sretno i uspjesno lijecenje..
@ivica.bila koji si ti debil. Cuj hrvat.Rodjeni travnicanin katolik bosanac. Ima sa rvatstvom ko ti iz Bile
@JoeBlack2nd da je samo on ima njih ovdje malo veci broj
PRIKAŽI ODGOVORE (6)