{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Josip Pejaković u devet skandinavskih gradova

15.11.2015. u 15:50
40
10
Josip Pejaković u devet skandinavskih gradova
40
Josip Pejaković u devet skandinavskih gradova
Josip Pejaković
Sljedeće sedmice počinje velika skandinavska turneja Josipa Pejakovića.
Turneja obuhvata devet gradova u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj (Växjö 19. novembra, Stockholm 20. novembra, Örebro 21. novembra, Oslo 22. novembra, Krististiansand 25. novembra, Kopenhagen 26. novembra, Norrköping 27. novembra, Göteborg 28. novembra i Malmö 29. novembra.

"Dugo nisam bio u Skandinaviji i radujem se ponovnom dolasku i susretu sa mojom publikom. Radeći seriju 'U ime naroda' imao sam dosta poziva. Ovdje u BiH, Hrvatskoj i Srbiji dvorane su pune i publika je vrlo zadovoljna nadam se da će tako biti i tamo", kazao je Pejaković.

Potražnja za predstavama Josipa Pejakovića je velika, mnogi će prevaliti dalek put da bi došli u najbliži grad gdje se održava predstava.

"Želim da Josipa Pejakovića doživim uživo! Vjerujem mu u svaku izgovorenu riječ. Obožavam istinu iz njegove duše - i pravednost koja me hrani i održava", poručila je Eni Grozd iz Helsingborga koja će posjetiti predstavu u Malmeu.

Produkciju turneje vrši Radio Gbg, koji sljedeće godine slavi 15 godina postojanja, u saradnji sa mnogobrojnim partnerima širom Skandinavije.

Detaljne informacije o predstavama i kupovini karata se mogu dobiti putem internet stranice www.radiogbg.se.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: