Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BesnePoturice Đe si Bulevaru krmci te isprobadali.Nesto si ljut ovih dana i to otkako ti se ljubimac Mile naguzio za NATO-a. :D
Ja ovakve stolice još koristim kao što su na zadnjoj slici.
Zamolio bih iskreno sve prisutne da ne menjamo teze. Ukoliko se u 21. veku baviš nekim "ručnim" ili ručnim zanatom - to mora da bude nešto unikatno, samim tim autentično, kulturno, duhovno, tradicionalno, barem vredno, ako već ne dragoceno... da, daću 400 evra za Pirotski ćilim, jer znam šta je to. Ali neću dati 400 evra za stolicu - jer mogu da odem na www.ikea.rs i poručim 10 stolica za te pare, još mi donesu kući i postave na označena mesta. https://youtu.be/hgqDWZRWKFI
Daleko od toga da ne volim i obeshrabrujem ljude - naprotiv, Bog s nama. Nemoj mi samo nuditi ono što mi IKEA nudi bolje, a jeftinije. Ponudi mi nešto što IKEA nema, a cenu sam proceni. Ne diže mi se nešto na "Made in Konjic, FBIH", realno.
Ja imam kauc,2 stola i neke visoke kao stolove,pise na njima cirilicom da su proizvedeni u konjicu 1938😂
respect...
Ovo su cuvari BiH. Cestitam i nadam se nastavku tradicije.
Za one koji se bave stolarijom/duborezom sam oduvek imao poštovanja. Isus je baš taj zanat odabrao za svog "oca" i Sebe pre početka trogodišnjeg propovedanja Jevanđelja - ma koliko simbolično i formalno bilo, opet je bitno. Što bi jedan ruski duhovnik rekao: "Šta bi bilo kada bih 100% znao da Slatki Isus nije Mesija? Opet bih ga pratio."
Ovaj muzej je predivan! Niste ni malo kroz fotografije docarali prostor. Ovo treba otici uzivo posjetiti.