Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospođo ta maskica vas ne moze zastiti.
Cak nije ni maska :)
Moze sprijeciti sirenje virusa kapljicnim putem
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kultura je kod nas odavno na aparatima 😁😁😁😁
@bloodyduke sve je tačno što kaže ova Arkanova rođena sestra,
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Za mene je kultura, casa puna pasulja!
@lance Niste gledali sedam i po filma zato i minusi... 😊
Alkohol i koka nedostaje kafana
Koja kultura u Sarajevu? Pa vidi moja Jasna go papak krezavi polupismeni je okupirao Sarajevo! Ni 10% kulturnog urbanog Sarajeva iz zlatnih 80-tih nema.
Divi joj maske. Meni samo nije jasno imaju li ljudi imalo pameti da daju pare za ovo.
Ja kada čujem vokabular naši predstavnika i ministara kada slušam njihove diskusije i način komunikacije kada ih vidim kako se oblače i ponašaju... Sve mi je jasno kakav je narod i na kom smo nivou 🤗🤗🤗🤗🤗
Kultura koja podrzava režim koji kao krmača ždere svoj okot?!
ah zato nam nekultura buja, a za nekulturu novac nije potreban. uostalom to je u nasem gradu uvijek bila konstanta.
Ovi umjetnici su mi nevjerovatni. Vi zaradjujete na trzistu kao i svi. I to je to. Nema razlike izmedju glumca i drugog radnika osim proizvoda/usluge koju prodajete.
Izgleda ko Power Ranger sa ovim vizirom, sto god ti je bolja maska, vise ces paznje privuci, ovo je postao Trademark lagano. By the way, ekstra glumica.
Kuknjava, kuknjava i samo kuknjava...