Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elite se rotiraju (Sin Senahida Halilovića) a raja ostaje u "prizemlju" - za vjekove vjekova ...
hajd se ti molim te zarotiraj kako god znaš evo nek tebe ili nekog tvog havera spomene bilo koji relevantan globalni magazin ne može ti ovakav uspjeh babo naštelit... na ovom nivou druga pravila važe
Dovoljno se samo roditi u kuci dobrostojecih roditelja i vec imas odskocnu dasku...
Bravo decko!!! hem pametan, hem sto bi moja nana rekla, lijep ko upisan. Tim vise zao mi sta ova vlast uradi od zemlje u kojoj zive takvi potencijali.
@BlackKKKKK za razliku od tebe sto nisi u stanju normalan nik da izmislis, ovaj covjek je za tebe Albert Einstein
Ma bravo!!!
shteta shto se niko nije sjetio da snimi neki film o ratu u BIH, a proshlo je 20 godina od istog...
Sve čestitke, nastavi naprijed ponosimo se tobom. Ti i ljudi poput tebe su budućnosti ove države i naš ponos
Ne znam da li je neko vec napisao, ali ZORA DUJMOVIC NA APARATIMA!
u kojoj si stranci
@gdjica_zlica ah, ima logike
Bravo Jasminko, majstore! To se trazi. Inace da te pitam, ako citas Klix: Da ti nije slucajno Aleksandar Vucic nesto u rodu? ;)
Vi sto udarate minuse, pogledajte sliku i recite mi da ne lici na Vucica.
MasaAllah super, vidite da se može kad se hoce.
E moj Konakoviću !!! Ne treba podrška Muzeju? Samo vi odbijajte momka. Pa da imalo mozga imate ovom momku bi kip podigli ispred Ekonomije, umjesto onog s golubovima...
E moj Konakoviću !!!
like.....big like
Kako nema Munire na toj listi?Bice pravo ljubomorna na ovog momka.
Sve ti dzaba kad nisi SDA 🤷🏻‍♂️
Odličan i sposoban čovjek. Izdao knjigu "Bore oko očiju" - ratni dnevnik rahmetli Saudina Bećirovića. Šteta što nije štampano i drugo izdanje. Velika je potražnja za tom knjigom.
Velika potraznja za tom knjigom je mozda po tehvidima i himber sijelima gdje se dudla samo jednoumlje i kritikuje sve sto nije po islamu, dok njihova djeca bahate bosanskim kasabama, drogiraju se, kockaju, bludnice i stignu petkom na dzumu kao uzorita bosnjacka omladina!