Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospođa Kučuk-Sorguč je jedna od vodećih intelektualki Sarajeva.Jedino me čudi što još nije podržala gospodina Enju i njegov performans. Bilo bi divno da se pridruži Vedrani Seksan.Ognjenki Finci i da ne nabrajam druge takođe vodeće intelektualke Sarajeva. Sretan je grad koji ima ovakve intelektualke.Profesora Zdravka Grebu ne pominjem jer on je intelektualac.
odvratno je koliko negativnih komentara dajete o ovoj predstavi.šta imate protiv Indire.intelektualka je.sjetite se samo njenih tekstova.jedna od najboljih sarajevskih spisateljica,ako ne i najbolja.
hahaha...ti si @vucko original bosanske barabe koja drzi glavu na tarabama intelektualnosti hoteci da intelektualnost cini uzvisenu umjetnost. Povrh svega...razjeda te sto si sa diplom ,ili nisi,intelektualne svite a ne mozes se potvrditi .Jedino ti ostaje da se prikazes PRIKAZOM noseci barjak intelekta...problematicnog. Dragovicu moj...umjetnost je u domenu genija dok je intelekt u domenu birkanja ,po svemu i svacemu-tako i po genijima,da rice po notama konceptualne forme memoriranog. Genije stvara dok intelekt,u pravili,razara genijalno. To je otprilike...u tvom kodu...devastacija i ljubomora na intuitivniog duha koji je nadredzen,po svakoj osnovi, intelektualizma.
Da bi neko dobio status intelektualca,treba mnogo vise da napise i uradi nego nacionaliticki tekstovi u ljiljanu,tracevi po Azri i onda sabrana djela iskustva jaranica,pretocena na scenu. I onda govorite o umjetnosti...ajde nemojte tako...pa gdje je tu umjetnost i sta je je cini? Indiri svaka cast na tome sto je skontala gdje i kako moze uzeti lovu,i sto je napravila nesto drugacije-a to je taman za malogradjanstinu koja dominira...Odatle su i te navodno pune dvorane-Indira svaka cast na ideji.
lijepa vijest. odlična spisateljica.divna intelektualka.OVI ŠTO DAJU NEGATIVNE KOMENTARE IMAJU PROBLEM SA SOPSTVENIM IDENTITETOM.
Otkuda toliko cinizma u komentaru vučka? Zašto se,gospodine ili druže Vučko Indira ne bi mogla svrstavati u red vodećih BiH intelektualki?Naravno da se i od nje očekuje da podrži onaj performas.Što je to ona gora od pomenutih.Sve su odlične i ovoj sredini potrebne.Bravo Indira!
HOĆE LI PREDSTAVA USKORO GOSTOVATI VAN BIH? BILO BI BAŠ LIJEPO.
Mene vise nasmiju ovi komentari nego....kako ono kazu..jel...predstava...??? Auuuuuu..kako nisko padose kvaliteti i mjerne jedinice necega sto je u klasi umjestnosti.Strasno je porediti Indiru sa divnom intelektualkom Finci i inim stvarnim....Ona se deklarisala kao mahalusa,i neznam sta je sporno.A,jadno je Sarajevo kada ima takve predstave i toliku nazovimo posjecenost.
osvježenje u ovdašnjoj teatarskoj produkciji!!!
Za prosti i neuki narod - prosta pozorisna drama, bez zrna umjetnickih komponenti ... u vakome slucaju, iskrene cestitke na biznisu Indira :)
kakav smijeh do suza, samo priče iz indirinog stvarnog zivota, sve pokupila od jaranica....
kad ce neko napraviti ovo: \"ja ku.rva\"
Predstava je odlična. Svima koji imaju vremena, preporučujem da odu i pogledaju. Zagarantovan je smijeh do suza. :D
ja sam PRVA mahalusa!